PRODUCT INFORMATIE

Als je terugkijkt naar een van de  belangrijkste gebeurtenissen in je leven dan wil je dat niet alleen kunnen terugvinden in je gedachten maar ook op een visuele manier. Daar help ik je graag mee door een te gek, adembenemend en emotioneel verhaal te creeëren wat jullie dag optimaal doet herbeleven. 

Het persoonlijke verhaal is waar deze bruiloftsvideo's om draaien. Een film die op jou is afgestemd . En verhaal wat je over 10 jaar kan terugkijken met je familie omdat de film het gevoel van de bruiloft op een echte manier doet herleven.

Ik vind het belangrijk om aandacht aan het bruidspaar te geven, ook van tevoren. Daarom spreek ik graag met jullie van tevoren af om alle belangrijke zaken te bespreken. 

PAKKET 1

€ 1490,- incl btw
Hele dag aanwezig
1 kennismakings gesprek
Full HD film
Sociale media integratie d.m.v. een teaser
Geleverd online + USB
Cinematic short (4-6 minuten )

PAKKET 2

€ 1890,- incl btw
Hele dag aanwezig
1 kennismakings gesprek
Full HD film
Sociale media integratie d.m.v. een teaser
Geleverd online + USB
Full wedding film (11-16 min)
Tweede camera man

UITBREIDING

Drone
4K video
Complete ceremonie opname
Pre-wedding personal story
Save-the-date video

Ik ben ervan overtuigd dat social media steeds belangrijker voor ons gaat worden daarom heb ik dit toegevoegd aan de pakketten.

De Social Media integratie zorgt ervoor dat u niet meer zo lang hoeft te wachten om uw bruiloft te laten zien. Sterker nog, u kunt de bruiloft de dag erna al laten zien. 

Bruiloftsdag: De bruiloft zal gefilmd worden door 1 of twee cameramannen. Het is ook mogelijk om tijdens de dag snapchat of instagram story te gebruiken zo kunnen al uw vrienden overal ter wereld zien wat er op de dag gebeurd. Vraag voor meer informatie over snapchat en instagram story.

De dag erna: Korte video Teaser die precies is ingesteld op Instagram & Facebook. Al je vrienden kunnen nagenieten van jullie prachtige bruiloftsdag. 

Aanlevering film: Zoals in elk pakket: De officiële bruiloftsvideo met alles erop en eraan. Jullie persoonlijk verhaal van de hele dag.

 

Contact 

Tel: 06-57306539

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

© 2020 Rene Nicholson