Trouwfilm Leiden | Joost & Syfra

January 25, 2018

 

Kijk hierboven de teaser voor een korte indruk.
 

De bruiloft speelde zich af in de stad Leiden. In de oudste botanische tuin van Nederland: De Hortus Botanicus. Wat een droom huwelijk was dit! Een prachtige locatie en een geweldig stel. Joost en & Syfra hadden de prachtige instelling om van elk moment te genieten. Ze zijn vol humor en vrolijkheid, Wat was het ontzettend leuk om met hun samen te werken. En dan heb ik nog geen eens de bruidskinderen genoemd. Deze kinderen brachten leven naar elk moment van de bruiloft.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Emotioneel Huwelijksaanzoek Nelson & Ana | Amsterdam

January 4, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Instagram - Black Circle