Showreel Rene Nicholson

March 13, 2014

Hoe maak je goede video's? Niet door eindeloos tutorials te kijken en te zien wat anderen hebben gedaan. Nee, je wordt pas goed door het heel vaak zelf te doen.

 

In deze showreel zit al mijn werk van de afgelopen jaren maar ook de allereerste filmpjes die ik ooit heb gemaakt. Als ik die oude filmpjes terugkijk knijp ik het liefst mijn ogen dicht. Maar deze filmpjes zal ik nooit weggooien. Niet omdat ze zo briljant zijn, maar omdat ze mij herinneren waar ik ooit ben gestart. En ook al ben ik nog lang niet op de plek waar ik wil zijn, zal ik pas groeien leren als ik het blijf doen.

 

Doe wat jou uitdaagt en wat jij leuk vind. En blijf het doen, dan pas zul je jezelf zien groeien!

 

Please reload

Featured Posts

Emotioneel Huwelijksaanzoek Nelson & Ana | Amsterdam

January 4, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Instagram - Black Circle