Bruiloft films

Afgelopen jaar kon ik meehelpen aan een prachtige en tegelijk hartverscheurende bruiloft. Ondanks dat Ruud een ernstige ziekte had, wilden ze een bruiloft geven, met weinig budget en veel mensen die meehielpen is het een onvergetelijke dag geworden.

Een save-the-date uitnodiging kun je doen met een kaartje, maar ook met een prachtige video! Hier het bewijs voor de komende bruiloft van Robin & Heaven.

Het was een prachtige dag. We begonnen vroeg in de ochtend om de zonsopgang te kunnen filmen. Door de lich...

Van alle gevoelens vind ik die van de liefde het mooiste om vast te leggen. Gevoelig, kwetsbaar en persoonlijk. Dit is alvast een voorproefje van de prachtige bruiloft van Arjen & Claire!

Wat ben ik trots hoe deze film is geworden!

Arjan en Cindy wilden een spookjesbruiloft en dat is het zeker geworden. Het is een ontzettend lief stel en de volledige samenwerking was super!

Kijk hierboven de teaser voor een korte indruk.
 

De bruiloft speelde zich af in de stad Leiden. In de oudste botanische tuin van Nederland: De Hortus Botanicus. Wat een droom huwelijk was dit! Een prachtige locatie en een geweldig stel. Joost en & Syfra hadden de prach...

Dit Portugese stel had een emotionele twist aan hun vakantie toen de vriend een huwelijksaanzoek deed op een van de vele mooie bruggen van Amsterdam. 
Haar reactie is prachtig om te zien!

Met meer dan 13 nationaliteiten aanwezig bij de bruiloft van Cornelis & Maren, was dit de meest energievolle en diverse bruiloft die ik ooit heb meegemaakt. Wat een feest was het om hier bij aanwezig te zijn.

Regen kon de goede stemming niet minderen, in tegendeel het z...

Het is zo mooi om te zien hoe Bauke & Desiree voor elkaar kiezen. Ze hebben veel samen meegemaakt maar ondanks alles kunnen kracht vinden in elkaar. Die rauwe emotie en liefde voor elkaar vind ik prachtig om vast te leggen.

Kijk ook even de teaser voor een korte indruk...

Wauw! Wat een ongelofelijk mooie bruiloft. Met een prachtige locatie bij de bossen en weide van de Veluwe. Het smoorverliefde stel: Floris & Willemien waren vol energie en aanstekelijke vrolijkheid. Het was een prachtige dag en ik ben blij dat ik er deel van uit kon ma...

Na een dreigende regenbui brak opeens de zon door en konden er prachtige shots worden genomen. Ik heb enorm genoten van deze feestelijke dag met een geweldig stel. Hier het resultaat! 

Locatie: Omgeving Leiden, Oegstgeest.

Please reload

Contact 

Tel: 06-57306539

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon

© 2020 Rene Nicholson